Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, July 26, 2010

Pasal... Dini's 4th Giveaway - Maria & Makdara Terdiva

Salam,

Disaman untuk kesalahan yang sama oleh Maria & Makdara Terdiva.

katanya dapat hadiah minyak wangi mahal KALAU menang.
Seronok tu. me manade minyak wangi mahal-mahal. dulu pink pepper ZwanZwan bagi masa 1st befday as wifey pun dah abih.

cecapa nak try bleh ke sini.

Dan mereka yang terpilih adalah:

1. Madam Rehan
2. Adhaliana
3. Mummy Zahra, Aan

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 8 ogos 2010.
Good luck~

1 comment:

makdara TERDIVA said...

hehe..i join pun sbb support kawan2..hehehe..

Related Posts with Thumbnails