Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, July 26, 2010

Pasal... Sweet As Cherry

Salam,

Jumaat lepas 1st time me balik pukul 7pm sebab siapkan kerja sesiap aritu so bila adik owner kampeni SiripBiru mai hari Isnin, perjalanan operasi adalah lancar.

Penat giler. Rasa nak meletup dan me tau me kena stop dan balik bila muka me dah panas dan jadi merah. Kesian ZwanZwan tunggu laaaaamaaaa kat bawah. Pun kechian kat my Hero Dagu Tajam ibu dia dok ambik lambat dah aritu super lambat.

Packing barang semua, turun bawah nampak ZwanZwan. Then dia hulur 1 plastik putih kecik. Rupanya dia belikan me ceri. Sangat sedap yum yummy yum!

Sungguh sweet ZwanZwan belikan me ceri. Se-sweet ini ceri lah.

3 comments:

mar!ahaf!z said...

me try sbb u n aan suka sgt..
oklah, sedap jugak, tp mahal. tak cukup la.. :p

Nurul Aznil said...

Maria, minta Aan borong kat pasar malam SS2. mine pun tak cukup...

if Maria suka ceri musim ni, I bet you would love hujung tahun punyer ceri dari hemisfera selatan... terutama dari my kampung, New Zealand (perasan)

mar!ahaf!z said...

kalau balik kg, gitau ye.. :p

Related Posts with Thumbnails