Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, July 28, 2010

Pasal... Aci Tak?

Salam,

Production susu merudum. Maybe ngantuk, maybe stress, maybe sebab kurang stimulation. MAYBE!

So, terpaksa menipu skit.
Ah tak peduli!

Bak kata oreng-oreng sekarang...
"Ada aku kesah?"

Memang me kesah sangat-sangat :D


6 comments:

mar!ahaf!z said...

mana nak dpt babe? atas nasihat dr kah? or gi famasi je?

Aan Andes said...

Ohh ni la ADA! kisah dekat fb. Thot about work :P

Takper tatty, at least u try kan. Posa dah dekat ni, kena buat stock bebanyak. Go go go!

Lenny said...

i tak penah try motillium ni... beli kat ner? how to eat? ngantuk tak makan nieh?

mine ponagak2 time stress month end nie merundum juga... sedih...

Nurul Aznil said...

@Maria - me beli dari farmasi. tak perlu perskripsi (sp?) dari doktor. ni pill tambah hormon jer...

@Aan - gitu leh kisahnyer...

@Lenny - dapatkan dari farmasi berdekatan anda! :P
me beli farmasi kat seksyen 9 shah alam. ada 10 biji, 3 kali sehari. lepas 3 hari tader peningkatan, sila beli lagi sepapan, RM12 jer...

Kuacibunge said...

how much drop nurul? nak pose ni siap sediala...semoga tak tercabar sangat bulan pose tahun ni...hmmm

Nurul Aznil said...

@Ayu - separuh turunnya... 8 ke 4... now alhamdulillah naik ke 6 dan naik naik naik... skit skit tapi naik la... lega...

Related Posts with Thumbnails