Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, July 13, 2010

Pasal... Bau Kedai Ah~

Salam,

Hadiah ke-2 untuk diri sendiri!
Hadiah ke-3 untuk diri sendiri!

Jeans M&S dan Blouse warna ceria!

Gambar tak clear. Sorry...
Cubalah tangkap gambo dengan henpon satu tangan, 1 tangan lagi pegang pam susu sambil mengepakkan kedua tangan untuk halang anak anda yang sedang lean over nak hisap/nyonyot/gigit kepala pam. Cukup susah... okey?

4 comments:

kiah kay said...

oright la tuh...at least u got one jeans for urself...me? dh ages tak beli..dok je la pakai yg lama...kesian...uhuk uhuk...
so how's baby? bape bulan dh ek?

Nurul Aznil said...

@Kiah Kay - pk 4-6 juta kali nak beli tak beli ni... :P
belanja diri sendiri.

baby? nak masuk 7 bulan dah... alhamdulillah...

makdara TERDIVA said...

sesekali beli x pe..ala..bodek2lah cik abe tu :)

Aan Andes said...

Hahaha...gigih ni amik gamba. Budak kecik tu dah la start aktif.

Me pun dah lama takde jeans. Nak beli sayang..sebab tiba2 boleh pakai balik jeans zaman sekolah (bukan kurus sangat ok, jeans zaman tu mmg baggy ya amat, siap kena pakai belt) tapi skrg tak pakai belt la :P

Hmmm shud by something for myself too

Related Posts with Thumbnails