Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, July 12, 2010

Pasal... Sudah Sampai

Salam,

Yang 4 buah tu me borong kat MPH. Yang sejenis tu, datang bersama-sama didalam kotak brown kat belakang tu..

Siapa bakal tuan buku-buku ini?

Tunggu~

1 comment:

Kak Mah said...

please let me win..please let me win...please let me win..... wink! wink!

Related Posts with Thumbnails