Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, June 25, 2010

Pasal... Cepat kah Masa Berlalu?

Salam,

Dalam excited excited nak sambut hari tua, me tak lupa jugak 3hb Julai tu...
Hari kejam, hari sedih, hari geram, hari marah, hari celaru, hari haru, hari sayu...
Hari Allah tarik balik gelaran Ibu from me...
Hari Allah ambik balik anugerah tak ternilai dari me...
Hari Allah welcome seorang lagi bidadari di syurganya...
Hari Ewan Ariff tinggalkan kami...

Tekak me rasa tersekat sekarang.
Rasa macam ada 1 penumbuk tersangkut.
Mata dah bergenang.
Macam kena tonyoh bawang.
Badan rasa melayang.
Macam terjatuh dari pokok tinggi.

Ewan Ariff... anak Ibu...
Dah 2 tahun Ewan pergi kan?
I miss you soooooo much~

Ewan Ariff, my Hero Pipi Labuh; always and forever~

3 comments:

makdara terdiva said...

so sad!..kisah sikecil inilah yg buat saya menangis meleleh2..

alfatihah utk sikecil ini..

MeMoRi Di HaTi said...

aduh!!! sayunya..rin rasa, rin pun takut jugak nak menempuh date keramat mcm tu..sekarang pun perasaan bercampur baur..

Al-Fatihah untuk Ewan..moga mama ewan dgn eiman akan terus tabah. "hug* muahhh

Lenny said...

:(

al-fatihah.. semoga arwah tenang di sana....

u take care yah...

Related Posts with Thumbnails