Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, June 25, 2010

Pasal... Me Pun Ada Gak!

Salam,

Entry menyahut cabaran-tak-cabar MR... BIHUN GORENG...
Me pun ada gak gambo bihun ni.

2-3 minggu lepas punya gambo nie...

Bihun goreng rencah ayam dengan sayur sawi dan hiasan daun bawang dan sup yang saja gatai taboq banyak sebab nak tambahkan sayoq... bleh?
Lawan ngan hirisan cili merah yang dikawinkan dengan kicap, tomato sos dan jus limau...
Kami pakai bihun cap Jasmine, susah nak hancur (ke mmg me yg tak reti nak bagi bhun tu tak panjang berjela?)

1 comment:

nurulhudaresad said...

hari tu 1st time beli bihun cap EKA....ok jgk....slama ni beli cap bintang bak di war2kan oleh MR...hehehe.....bihun+kicap cili = pasangan tebaek!

Related Posts with Thumbnails