Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, June 24, 2010

Pasal... Sama ke? Sama le?

Salam,

Korang tengok gambo dibawah ni.
Ewan Ariff dan Eiman Ariq.
Bunyi nama pun dah nak sama.
Muka pun, for my mata sepet nampak macam nak sama...

Ewan dan Eiman: 2 beradik, lain dunia

3 comments:

MeMoRi Di HaTi said...

salam noi,

both sangat cute and handsome..mata mereka, aduhhh bibir mereka and telinger mereka sama..dagu adik tirus sikit..adik mcm maja sgt but abg dalam manja pun, mama mia rasa dia boleh berdikari if dia panjangkan umur..but TAHNIAH!!!opsss blu mata eiman panjang yerk..muahhhhhh utk eiman..doa mamamia utk ewan.

Nieza Ishak said...

aa'ahh dah lebuh kurang sama.
dah nama pun adik beradik aznie.

zealvia said...

sama! terasa mcm baby yg sama.....

Related Posts with Thumbnails