Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, June 20, 2010

Pasal... Projek Langsir 2010

Salam,

Bangun, subuh dan pam susu. Sambung tido balik...

Sedar dalam pukul 8am. Ajak Eiman kacau Babah dia. Me ada ambik video.

Pukul 10, ZwanZwan pergi Pasat Tani Stadium. Me mandikan Eiman then me plak mandi. Golek-golek kat hall then ZwanZwan balik. Makan...

Layan movie...
Then me pam susu lagi...
Patutnya kena mula jahit langsir tapi...

Lepas pam, me terlelap... sedar-sedar dah Zohor...

Lepas segarkan diri, me masuk bilik tengah dan mulakan projek me...
Langsir raya!

Jahit 2 helai then stop kejap pam susu.
Then sambung lagi 2 helai.
By pukul 5 semua siap!
Boleh siap lagi awal IF tader masalah benang bawah abih... benang bergumpal... teragak-agak jahit kepala dan kaki kain...

Anyway, so proud of myself. Berjaya siapkan langsir untuk tingkap tepi kedua bilik dalam masa sehari jer... WoooHooo!


4 comments:

Nieza Ishak said...

wawawawaw ...

boleh ajar cemana menjahit tak????
nieza buta kayu la tp teringin nak menjahit sendiri

Nurul Aznil said...

Salam,

Ajar jahit apa tu?
Kalau langsir jahit lurus nie, main point dia, tau guna mesin, senang jer jahit.

selain tu, lipat-kelepet jahit. kot takut herot-petot, lipat-kelepet semat ngan jarum peniti then jahit slow-slow...

untuk jahitan lebih advange... sila rujuk Cik Puan MR.

FauzieMusa said...

langsir tuk bilik Abg Chiq heh?
wonderful jek design ..

Nurul Aznil said...

@Pojie - tu langsir kedua bilik kami... Abang Chik tader bilik lagi. dia masih jadi 'alat pencegah kehamilan' kami, tido ditengah-tengah katil :P
muahahahahhahaha

Related Posts with Thumbnails