Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, June 21, 2010

Pasal... My Birthday Wishlist

Salam,

Kurang 2 minggu lagi hari tuwe me.
Haih, dah nak masuk 31 dah ye umur...

Apa pencapaian?

Syukur Ya Allah...

Me dikurniakan hubby yang terima kelebihan dan kekurangan me. Paham perangai me tapi saja buat-buat donno so me akan mula moncong dan pok-pek then dia tease me... benci ah ding dong. Rajin masak even kengkadang berkecah dapur. Rajin sidai baju. Rajin kemas rumah selepas 'diketuk'. Tak kisah bangun tengah malam susukan Eiman. Tak kisah totally jaga Eiman bila me kerja or pi kelas (minus kes Eiman somersoult aritu).

Ada anak sorang, Eiman Ariq. baru 6 bulan, dah mula angkat momtot nak merangkak. Akal panjang. Well behave kat tempat orang. Mula berselera makan. Minum EBM me tanpa mix susu lembu (tolak masa mula lahir la :P).

Lahirkan sorang bidadari Syurga, Ewan Ariq. Mengajar me yang hidup tak selalu indah tapi peristiwa sedih giler babeng guling-guling masuk kubur tu membuatkan me kenal erti sabar. me sedar sebenarnya me ni antara yang bertuah terpilih sebab Allah duga macam tu. Bukan semua orang diletakkan oleh Allah dalam ujian perit camni.

Oops... panjangnya intro! :P

So my wishlist untuk befday... Wish jer la. Dapatnya tatau bila...

1. Henpong LG Cookie

pic from: http://www.carphonewarehouse.ie

2. Rumah dengan keluasan atleast 1100 kaki persegi, ada balkoni, ada utiliti room. Rumah teres ka, apartment ke tak kisah. Tak memilih. Selection saya base on realiti dan ke-sedar-an diri sendiri.
pic from: http://homepride.com.my

So?
Lain tawoooon la dapat kan ZwanZwan kan kan?

Wishlist yang mampu milik:

1. Cat rumah
2. Pasang awning ngan grill kat tingkap bilik tengah
3. Pasang rak dari lantai cecah siling kat bilik belakang so boleh lebih organise dan tu bleh bilik tu diguna sebaik mungkin
4. Cadar kawin... eh Cadar raya, set dengan kompoter, 100% cotton atleast 250 thread count/cm dengan corak bunga sulam
5. Jeans sepasang lagi
6. Beg laptop. Kesian beg Swan ni kena dera...
7. Electrik kettle yang bleh ON 24 jam tu :P

Er... tu jer setakat ni... :P

4 comments:

makdara terdiva said...

tu kena bodek cik zwan2..baekkk punye tu Noi..haha!

mas said...

wah sonoknya list noi...nk apply kt en.hubby gk ler...hehehe...

mar!ahaf!z said...

:)
teringat pasal jeans,
me asik komplen kat hafiz, me gomok..
pdhal dia tak penah komplen pun..
last2 nak bagi me benti bebel pasal gomok,
dia cakap, kalau dpt kuruskan badan.
saya belikan jeans "mahal" utk awak..
tp me jawab blk, hmmm takmo la jeans, nak lain boleh?
tp xde pun usaha2 nak kuruskan badan :p

eh tatty, bday kita soon la.. *buat2 lupa* tak claim hadiah lagik ni.. nak wat wishlist gak la

Nurul Aznil said...

@makdara terdiva - tak payah bodek kot. mmg dia tak bagi. sendiri beli bagi diri sendiri jugak ni nanti :P

@Mas - apply jgn tak apply

@maria - iya kan? befday-befday coming soon!
kalau Maria gomok, then me sudah tentu kompom MAK BULAT PENUH :P

Related Posts with Thumbnails