Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, May 12, 2010

Pasal... XTVT on Mother's Day



Salam,

XTVT yang dilakukan masa sambutan Mother's Day ahad lepas.

Makan-makan, dapat goodie bag dan naik pentas free... hehehehe...

Quite good package for Mother's Day in Quality Hotel, Shah Alam...

Dinyanyikan lagu 'Mama' by Spice Girl sementara para Ibus berdiri malu-malu atas pentas.
Had to bring Eiman together, takut ada tak percaya me dah ada anak since yang ditarik naik pentas mostly pangkat nenek orang-orang veteran... so terasa diriku MUDA :P

Demmm besaqnya my lengan. Kecik lagi kepala Eiman :P

3 comments:

Nieza Ishak said...

aa'ahh la aznie,
ramai yg pangkat nenek naik pentas. Ok la ada sorang ibu muda naik pentas ...

Aan Andes said...

Me nak komen menda lain boleh? Comel nya dress u! Hehehe I laikkeee la dress2 mcm tu

Nurul Aznil said...

@Nieza - atas pentas tu jer la muda... kui kui kui

@Aan - ya... murah saja... RM35 kat kedai sementara orang siam yg dibuka kat Giant/Tesco...

Related Posts with Thumbnails