Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, May 12, 2010

Pasal... Lama Tak Bercuti

Salam,

Lepas Eiman kluar ni, tak ada pun plan nak bercuti ber3-3.
Yang ada pun 'cadangan' nak pi Langkawi ahkir tahun ni yang nampak gaya macam poyo jer sebab time tu semua mahal giler.

Maka me selak-selak kalender, nampak depan mata this coming Wesak, 28th May.
Mana mau pergi ya?

Balik Melaka seronok tolak part 'rumah hantu'.
Ke lepak hehotel memaner kat Bandar Melaka ke...?

Ke nak pi PD? Bosan...

Ke nak ke Lumut?
Menarik!


Or back to nature dengan swimming pool depan rumah, bangun pagi terus terjun kolam?
Seronoknya!



Sat nak check poket ME tengok ada duit lebih ke tadak?
Eh! Macam cukup jer... InsyaAllah... He hee heee

Oh ZwanZwan, jom kita pi bercuti!
(ZwanZwan P/S: sila baca ME yang huruf besaq dan bold. me tak kacau your budget ye :P)

2 comments:

Noy said...

same here..nak get out and away....

Nurul Aznil said...

Marilah mari... pergi bercuti :D

Related Posts with Thumbnails