Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, May 11, 2010

pasal... Lagi Makan

Salam,

Sekali lagi opis buat memakan kat Madam Kwan.

Nasi Bojari tidak sedap ditekak ku.

Char Kuew Teow SEDAP!
Assam Laksa BEST!

Esok malam, makan lagi... Kat Bangsar lagi...
Fusion perhaps perhaps perhaps...

PENAT!
bukan penat nak bayar tapi nak PK manalah nak bawak bebudak ni makan.
Susah wooo jadi orang tukang arrange event macam ni.


3 comments:

Azimah@Melati said...

midvalley kat banyak tempat leh makan..boring eh... gi la restoren arab.... ker nak dekat ngan office gak...

cinta_north2south said...

alahai...bestnya jobscope! hehehe

Nurul Aznil said...

@Azimah - tekak tetamu ni tak robus. makanan malaysia pun dia susah nak telan, inikan pula arab yangbanyak spices...

@cinta_north2south : ada yang seronok, ada yang tak seronok... semua kerja macam tu :)

Related Posts with Thumbnails