Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, April 6, 2010

Pasal... In Good Use

Salam,

Dulu kat CfBT, mamat ni ajar me camner nak katalogkan bebuku ikut Library of Congress punya style.

Tak sangka, it can be use now kat opis baru ni.

Me berjaya katalogkan bebuku ABAP ngan SAP ikut style LC.

WOOOHOOO!
Rasa seronok gitu.

My boss siap minta bebudak opis tepuk tangan untuk me lagi... kui kui kui

(yes opis me style tadika skit. capa buat kerja bagus dapat 'tepuk tangan')


pic from: http://www.underconsideration.com

3 comments:

Nurul said...

am so loving' ur office environment..missed my ol'days masa tmpt keje dulu, camtuk gakk..rasa syiiokk kann..motivating! haha..

mar!ahaf!z said...

:) kalau nak minta tlg, meh kasi kataloger ni.. :p

Nurul Aznil said...

@Nurul- tu la... tapi memula rasa malu tetapi dah 2-3 kali, seronok jugak.

@Maria- loh, anda pustakawan? ngapa tidak diberitahu...?

Related Posts with Thumbnails