Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, April 7, 2010

Pasal... Dah Kena!

Salam,

Pagi tadi, Eiman bangun melalak-lalak... susu minum sikit then melalak. Puting tanak, dukung pun tak diam. Then baru perasan hidung dia sok-sek-sok-sek.

Minta ZwanZwan pam kluar hingus, trus Eiman diam dan continue minum susu.

Me pergi dapur nak siapkan bekal EBM. baru sedar tekak perit. selsema skit. tak syoknya...
Harap Eiman tak teruk lah... bukan apa, time-time wave ke2 H1N1 ni, cuak gak.

Ni akibat kena ujan semalam lah nie... kan dah kena selsema. adeh...

Tak syoknya, hidung dah merah, tisu dah banyak abih, boss tak bagi balik lagi. ada banyak kerja katanya... adoi...

2 comments:

oli said...

h1n1 sudah kembali mengganas...
semua take care ya!!!!


re : sedih kan dengan kejadian baby...

Nurul Aznil said...

iya... care akan diambil...

Related Posts with Thumbnails