Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, April 7, 2010

Pasal... Gempa Bumi

Salam,

Pagi tadi dengar radio gempa bumi. Penang antara kawasan yang depa suruh berjaga-jaga, jangan pi pantai.

Me rileks lagi sampai tadi baca blog Mamalyna. Terus teringat my Tok. Tepon tak angkat. Rumah dia dekat lah jugak ngan pantai. Tepon mak penakan, tak angkat jugak... kan dah risau...

Hm... niat dihati nak balik Penang sbb laaaamaaaa sgt tak balik. Last raya aritu. Dah bgtau ZwanZwan my niat tapi dia kata susah sbb tgh bulan depan pi kenduri kawan kat JB plak...

Tapi risau lah, my Tok kerap tak sihat.

apa pendapat korang?

Patut ke me balik Penang melawat Tok? (disamping menunjuk-nunjukkan Eiman kat orang kampung dan makan, makan, makan)

or

Balik bulan Jun nanti? (tapi nanti ZwanZwan kata, raya nanti nak balik lagi) DENGKI!!!!

3 comments:

mar!ahaf!z said...

pg tadi hafiz called gitau psl gempa tu..
hmm wisaunye.. nak suruh dia balik, tp dia kata mgu depan.. hmmm

Nurul Aznil said...

Asalkan dia tak pi pantai ok rasanya... insyaAllah..

Aan Andes said...

Hmm..kalau ada budget, me balik melawat tok. Sebab boleh tunjuk2 sama haha. Tak la..I mean, sementara derang and kita hidup ni, cuba gembirakan org yg dah berjasa ngan kita kan? Bagi derang happy2.. Nanti insyaAllah kita pun happyyy

Ps: Aghh cakap senang. Me nak balik Manjung pun liat huhuhu

Related Posts with Thumbnails