Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, January 12, 2010

Pasal... Gentong

Salam,

Lately, if susu dah bagi (botol of course) tapi tanak, puting bagi tapi tanak... Eiman masih menjerit-jerit... tu tandanya dia nak me kepit dan nyusu badan lah tu!

Alhamdulillah... dapat jugak.

Tapi waktu dia bergentong hanya lewat malam membawa ke pukul 7pagi ++ gitu. lepas tu dia tanak... eheh~

Satu lagi, camne nak kecikkan pewot nie? bengkung ngan corset me pakai sekali, aritu dalam 2-3 hari cepat betul pewot ni kecut, now nothing... ada cara lain ke?

5 comments:

Nieza Ishak said...

kena diet makan la wehhh .. hihihihi

pantang selagi boleh pantang ..

Nurul Aznil said...

Nieza - pantang makan? tu yg berat. makan skit-skit bleh, tapi part ini tak makan, itu tak makan, me berat skit :p

no wonderlah :P

irasilver said...

pantang ais! aka mc flurry yeah! :P

mar!ahaf!z said...

istilah me -> ngempeng!!
budak perempuan dkt rumah tu, dr blk kerja sampai esok pagi..

Nurul Aznil said...

@Ira - ais tu la yg susah nak lepas... isk isk isk... tapi aku ku cuba

@Maria - itu lagi dasat! mmg tak buat kerja la camtu...

Related Posts with Thumbnails