Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, January 13, 2010

Pasal... Panggil Masuk Kerja Balik

Salam,

Semalam petang dapat call dari boss lama kat Amcorp Mall. Masa ngandung dulu sempat kerja sana 3 bulan. Gaji ciput tapi bleh la hidup... :P

Lepas abih pantang ni tak pasti nak kerja sana balik or not sbb yang ganti me adalah single mother age 40 with 2 children, walaupun semua orang opis tu nak me sambung kerja sana balik.

So... boss tu minta me kerja sana balik lepas abih pantang. Maybe sbb me dah arif pasal kerja depa dan clients semua dah kenal me (clients tu orang Penang, satu kapal, tu mudah mesra :P) kot! Or maybe walaupun rekod kedatangan me teruk tapi me buat kerja siap sebelum deadline. Or maybe sbb bila me kena buli or buat kerja orang me tak komplin... maybe!

Syok gak dpt call tu, tapi part gaji sama macam aritu buat me tekan brek emergency siap tarik handbrake lagi. Ciput giler siot! hehehhehe...

Tgklah, murah rezeki Eiman, me nak tumpang kot ada kerja tempat lain yang tinggi skit (bleh la me bayar keter balik, if else ZwanZwan jer kena, kesian dia) tapi sama seronok mcm kat Amcorp Mall tu... Niat dihati nak beli apartment kat kilang gula batu 3 tu, Indahria Apartment sbb ada balkoni... dekat komuter, dekat federal hiway, dekat giant...

pic from: www.klue.com.my

Ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga... amin~ amin~ ya rabbala'lamin~

5 comments:

adha said...

oh kalau gaji kecik ni, mcm perit jek sebb perbelajnaan da makin beso

mar!ahaf!z said...

kita doakan apa2 yg terbaik buat awak tatty..

Nurul Aznil said...

Makasih Maria...

Adha, mmg perit seh... nak makan eskrem pun pk 2-3 kali takut duit tak cukup sampai ujung bulan :P

akutaktahu said...

Wah..alhamdulillah
xle mintak gaji naik ke?
hehehe

indahria tu mmg mengkagumkan
kalau tak silap, aeishah husna teratorian duduk situ....balkoni depan padang permainan...

Nurul Aznil said...

@Encik Zul - minta. walaupun kurang dari me kerja MEDIU dulu tapi entah la... tgk tempat lain dulu kot tinggi skit...

aishah husna tu capa? nick dia apa dulu? me ingat nick jer. nama betul, FAIL!

Related Posts with Thumbnails