Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, January 11, 2010

Pasal... BOTAK!

Salam,

Ahad lepas, ZwanZwan berjaya membotakkan kepala Eiman. Bersilat jugak la kami suami isteri tapi berjaya jugak.


Lepas tu pi rumah MIL dan akhirnya my first SIL berjaya jugak jumpa Eiman.


Balik dari rumah MIL, ZwanZwan beli big apple donut then zoom ke burger king. hehehhe...
Me tak pantang. Tak masuk 2 minggu me dah hantam McFlurry Oreo :P. Sambal tumis udang potai pun dah sapu... Abih dari 67 kilo dah naik 69kilo! hahahhaha...

weekend ni kena start sauna. tak dpt hari-hari on the weekend pun boleh lah!
Mama pun dah bagi kain. Neena pun bagi kain cukup utk buat baju me, ZwanZwan ngan Eiman. Bergaya sakanlah kami anak beranak tahun ni, insyaAllah... time Ewan dulu tak sempat.

Hari ni, rambut Eiman dah 'berkeritam' balik dah! cepat betul tumbuh rambut dia! kuku pun sama. 4-5 hari kena potong... kalau tidak, jadi macam aritu, berdarah muka dia cakar sendiri. nasib baik hero, kalau pompuan turun RM500 hantaran :P


Before & After

5 comments:

adha said...

mana gmbr budak comel yg da botak tu... nk tgok

irasilver said...

uihhhh semangat dah dia ek!!! hehehhe...

mar!ahaf!z said...

pakai mitten lagi tak? aritu dah nak stop pakai tp
maryam kene pakai sebab suka tarik rambut, n cakar muka..

Ina Hashim said...

geramnya tengok eimannnn...bambam...pipi seketul

Nurul Aznil said...

@Adha - more pic kat sidebar kiri, slide...

@Ira - semangat tapi la ni dah susut skit...

@Maria - pakai! mmg de2 tu Eiman pun suka buat.

@Ina - hehehe manalah tak seketul, masa dia dlm pewot, mak dia makan non stop

Related Posts with Thumbnails