Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, November 18, 2009

Pasal... Akit, akit, aaakit!

Salam,

Pukul 2 pagi terjaga. berkeriuk-keriuk tulang pelvis bergesel ngan tulang paha bila me pusingkan badan nak bangun pergi toilet...

it's been that way since 3 weeks ago... sakit!

then lepas buat 'business' me baring balik. slow-slow pegang kepala katil pusingkan badan ngadap ZwanZwan. dia terjaga dan tepuk-tepuk me.

terkebil-kebil mata me... tengok tingkap, tengok kipas, tengok gambar Ewan... paling kepala kiri, kanan... main rambut ZwanZwan... tak nak lena gak... heartburn plak menyerang...

pusing badan lagi... azab! tengok jam dah 3 pagi. giler!

me bangun, kali ni lagi sakit... ZwanZwan terkejut dan bangun. dia tepuk-tepuk belakang me... me sendawa bertalu... gi bathroom lagi...

then me ambik bantal, lepak depan tv. on laptop... main FB...
masak nasi dan siapkan bebahan nak buat nasi goreng...

la laa laaa... nak pukul 7 me start masak nasi goreng... by pukul 8 me dah terbongkang depan sofa. ZwanZwan gerak me dan push me slowly ke bilik...

Abang Chik sedang bersenamrobik. me gosok-gosok pewot dan kata, "Bang Chik, ibu penat, ngantuk... bagilah Ibu tido at least 2 hours... please"...

tik tok... tik tok... buka mata... eh, dah pukul 10++ ehehhehe... Good boy Bang Chik!

4 comments:

Aan Andes said...

Bang chik niiiii...aktif betul. Me read that pregnant mommy kalau dah 3rd trimester ada yg akan ada masalah untuk tidur. So far me pernah jadi mcm tu sekali je. Sampai subuh baru boleh tido

Nurul Aznil said...

sekali jer? lucky you...

totally berlain ngandung Ewan ngan bang chik... hehehhe

MAKCIK REHAN said...

Reading this...

How i miss that time. That time when Asyraf is still in my womb. Memang hazab tak hengat. Sleepless semedang at night. sakit satu badan mcm baru lepas panjat gunung everest. day time plak, asyik nak 'megheloh' mcm ular sawa [qada' tido!]

Semuanya akan berakhir tak lama lagi. InsyaAllah. Pray for the best. u take care aznie...

Nurul Aznil said...

@MR - kan? time depa dlm pewot, minta kluar cepat. dah kluar rasa nak sumbat masuk dalam balik... heheheh...

Related Posts with Thumbnails