Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, November 5, 2009

Pasal... 30 minggu ++

Salam,

Smlm pi check up.

berat Abang Chik, 1.8kilo... kepala 32 minggu punya ukur lilit. Tulang femur pun panjang gak.
Muka dia... tgk pipi labuh jer... macam Ewan dulu... kira macam Ibu dia la... kui kui kui...

next check up, Doktor Kamal nak enjek ubat matangkan peparu Abang Chik, in case dia nak kluar awal... BUT if ada sebarang minor komplikasi, dia akan kluarkan Abang Chik melalui tingkap. Akan dicuba dulu ikut pintu tapi memandangkan my passed history... dia takut Abang Chik akan kena masalah lain lagi... (korang paham ke ayat nie? :P)

semua bebarang Abang Chik dah siap, tinggal katil dia jer... CL lepas Shadira tak jumpa lagi. mangkuktingkat.com tak call lagi... hm...

la ni, kalau bangun dari duduk, rasa macam something nak terkluar jer... kaki dok gilir-gilir kebas memalam. berdiri lama skit sakit toncet. seriusly, time Ewan dulu tak semencabar ni...

not forgetting Abang Chik yang sering membuatkan my pewot herot-petot dengan aktiviti stretching and bladder squeezing.

2 comments:

makdara terdiva said...

hy noi..lame dah saya x jengok cni..kebizian melanda..cewah!..semoga noi & baby inside sihat sokmo..

Nurul Aznil said...

Salam...
Wah Mak Dara Terdiva tue...
makasih...
saya doakan Mak Dara pun sihat sentiasa... amin...

Related Posts with Thumbnails