Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, October 26, 2009

Pasal... Beg Sepital

Salam...

Lepas pukul-pukul canang aritu, baru hari ni bebarang tu masuk beg. Buat 2 beg. 1 beg Abang Chik. 1 beg me. My beg besar so bleh sumbat segala water flask, cawan, melo, makanan semua. tanak campur bebarang Abang Chik. by right, bebaju dia semua tu dah sterilized :P

check list barang yg tak cukup lagi, me siap tulis kat cermin kat hall lagi. check list Abang Chik, my check list ngan Babah... so far Babah punyer 1 jer... DUIT! heheeheh...

Adakah ini Babah dan Abang Chik?

pic from: http://visualrian.com/images/item/310382

5 comments:

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

mcm nk g honeymoon plk..hehehe

adha said...

hmmm... da siap sedia yer... tak sbr tgu anak sedara baru neh.. heheheh

semoga selamat semuanya :)

Aan Andes said...

Hehe me pun tgh bertatih2 nak buat ni. Yup abah kena bawak beg duit saja :P

mar!ahaf!z said...

;) suke part checklist babah..

Nurul Aznil said...

@Adam - hanimun? huhuhu. ni hasil hanimun le nie... kui kui kui
awak bila lagi? asyik jaga anak 7 tahun orang jer...

@Adha - insyaAllah selamat... awak bila nak next production? muahahha

@Aan - aah beg duit. kot tertinggal barang, duit bleh menggantikannya :P

@Maria - hahahah... paling simple, tapi berat tu... :P

Related Posts with Thumbnails