Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, October 22, 2009

Pasal... Racun

Salam,

NI hari ke2 kena keracunan makanan. Awal pagi Rabu, 3 kali pi toilet. Lepas azan subuh dah tak kira berapa kali dah. Muntah pun ku paksa. Maka taulah apa punca sakitnya. My own laksa. Overdose la nie...

Hari ni, pewot kosong, diketuk ada bunyi 'tung-tung-tung' angin penuh... panaskan bubur yg ZwanZwan masak semalam, tambah garam dah halia, buat buang angin.

Bila badan penuh angin dia mai la 1 sakit. Bahu rasa lenguh yang amat! Macam salah urat. Tapi sapulah minyak angin berbotol, urut la sampai melecet tangan, sakit tu tetap ada, SEBAB dia bukan sakit otot, tapi sakit jiwa sebab angin simpul.

Since malam tak bleh nyenyak tidur, time macam ni ngantuk pun menyerang lagi. Tapi nak tido camner, kalau bila baring de2 bahu sakit? nak tidur mengereng susah, lagi tambah sakit. Nak baring pun susah, berat Abang Chik tekan pelvis. Duduk jer la atas katil tersengguk-sengguk...

pic from: http://www.reviewjournal.com/webextras/gallery/stroud/concept16.html

2 comments:

Aan Andes said...

Hehehe macam2 kan..me pun dah tak larat ngan angin la..ngan nak tido susah. Tapi nnt derang dah kuar, we going to miss the bump and movements pulak :D

Nurul Aznil said...

Tu la.... dah kluar, rasa mcm nak sumbat dia masuk dalam pewot balik...

percayalah..... koman-koman pun sekali sure rasa nak buat camtu :P (terutama bila dia noti-noti)

Related Posts with Thumbnails