Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, October 19, 2009

Pasal... Minum Minuman

Salam,

Tengah hari tadi, kejap panas, kejap redup... tapi bila panas tu, hati bagai dipukul-pukul nak minum air tebu. kebetulan nak kena pi cari daun kesom... so pusinglah area dekat rumah ni cari... tader la plak...


Tadi baru balik tengok anak buah kat sepital. Kesian dia kena cirit-birit. Tapi muka rilek jer. like nothing happen :P...


Balik tu, me minta ZwanZwan belikan kelapa muda. RM3.50 sebijik. mahal gak eh?
Then beli eskrem vanilla kat kedai bawah...

Apa lagi? tuang air kelapa tambah eskrem tambah es kiub.... blend sama dia... Voila... COCONUT SHAKE. 1 glass for ZwanZwan, 1 jug blender for me :P (tak sempat nak tuang dalam gelas, minum trus jer dari blender tu :P)


Now Abang Chik tengah berdansing sakan dalam pewot. Aik dah sampai ke coconut shake tu ke dia? Hehehehhe...

pic from: http://cadonuts.com/

2 comments:

Aan Andes said...

Haha 1 jug tuuuu. Orang cakap kelapa bagus untuk cuci baby, nnt dia kuar mcm bersihh he. Me pun dah nak start minum kelapa. Tapi hari tu awal2 tak leh minum, dia mcm tarik kat urat, sakit punggung :(

Nurul Aznil said...

Salam,

kelapa sejuk, tu yg tarik urat...
but my jug kecik jer la Aan... bukan blender biasa tu... :P

Related Posts with Thumbnails