Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, October 18, 2009

Pasal... Baju Baru

Salam,

Inilah antara baju Abang Chik yang ada...



Same konsep macam baju Abang Chaq (Ewan), baju lobang-lobang supaya tak la panas sgt...(sila abaikan air kotak tu :P)

Then romper pendek, siap ngan kasut comel giler (kena crop la plak kasut tu)

Selain tu ada 1 lagi romper short dengan hood tinger beruang...
(tapi mana pi tah... aritu dalam kotak bawah katil. Now katil tader kena sumbat mana pun tatau la... hehehheeh...)
ZwanZwan is a farthest fan for bebaju camtu... hehehhehe...

Yay!

5 comments:

-iLLa- said...

cantik r rompers tuh kak..ada collar..

Nurul Aznil said...

Salam,

murah jer, RM5 kot, kat flee market sebelah Nasi Lemak CT Garden kat Kg Baru... :P

Romper dengan hood tu RM10 :D

MAKCIK REHAN said...

i pon ske pakaikan baby onesies mcm tu. senang nk peek diaper dia kalau basah ker berak - bukak jer butang2 ketip tu. tapi alasan paling utama, senang nak laundry, takde la 2,3 pieces dgn baju, suar, mitten, booties.

Izad said...

dah start prepare his arrival tatty...tak sabar lak ni...me ni lah lambat lagi nak dpt mini-noy..

ps:ni noy...pakai hubby's id..malas nak login..hehehe

Nurul Aznil said...

@MR - betul! kalau nak cepat, nak cari baju sepasang tu cukup seksa! yg camni senang kerja :D

@Noy - takpe lambat, asalkan selamat...

Related Posts with Thumbnails