Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, July 3, 2009

Pasal... Setahun berlalu

Salam,

Dah genap setahun Ewan pergi...
Rasa macam baru jer gelak-gelak dengan dia dan ZwanZwan nyanyi lagu 'hitam manis'.
Rasa macam baru jer tepuk buntut dia sebab dia tanak tidur bila Babah ada kursus.
Rasa macam baru jer jerit kat dia sbb pancut kencing bila nak pakaikan pampers...

hai la Ewan... kenapalah awak berkorban macam tu sekali untuk Ibu dan Babah ye?
Tak pa... tu deal awak dan Allah. Ibu tanak pertikaikan...

Orang kata, anak-anak penghuni syurga ni nanti, kat Padang Masyar, dia akan datang bawa air untuk mak dia... alahai... do i deserve it? am i a good mum that should receive that kind of reward? I think ZwanZwan lagi layak dpt air tu dari me... sbb... I'm not a good mother...

oh demmm... i'm crying again... sorry...

6 comments:

mariahafiz said...

:(
mesti ewan bahagia kat sana kan?

Aan Andes said...

U r a good mom lah Tatty. U've been carrying him for 9 months. Dengan muntah2 lagi and spoilt him with all the love u have :)

mas said...

slm me....
tumpang sedey ye....
ye mmg rindu kan...
lg2 lum dpt gantinya lg...
tp da on d way kn....
doa byk2 tau...
yes...suma mum mmg deserve apa yg sudah tertulis olehNYA k...
mas doakn me sihat selalu k...
hopely baby pun sihat k...
taking care k....

adha said...

nil,
kadang kenangan ngan arwah buat kita nanges.. tp sesunguhnye kesempatan tu buat kita rasa bahagia sgt...

tak pe la nil.. semoga kita memang deserve untuk terima semua tu kat sana....

** jap jek kan... hamiza also 1 1/2 yrs...

adex-aieda said...

sabar byk2 eik...
banyakkan baca al-fatihah utk dia...

ya..Tuhan tau yg terbaik utk kita...tabah utk semua ni eik..
yg penting...jaga kesihatan awka sekarang..

QisQas said...

salam..takziah..aruah baby kita lahir thun yg sama..dan pergi pada bulan dan tahun yg sama..

Related Posts with Thumbnails