Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, June 25, 2009

Pasal... Baby-Chan Debut

Salam,



Sepatutnya 13 minggu ni... tapi saiz Baby-Chan besar sampai mesin scan tu kata Baby-Chan dah 14 minggu...

Masa mula scan, baby-Chan tgh merehatkan tangan kiranya atas tali pusat then seakan-akan menepis-nepis sesuatu bila doktor menekan pewot me utk dptkan view yang lebih clear. Dia tak puas hati, abih dia tendang-tendang plak... huaaaa ganaz jugak anak ku ini!

Then doktor nak ukur dia, dia pusing belakang... nampak la tulang belakang dia... nampak kaki dan tangan skit... ZwanZwan kira ukur lilit kepala Baby-Chan ni dah nak sama kepala Ewan dulu ni... Huwaaaa...

7 comments:

kabussenja said...

alahai... tetiba terusap pewot sendirik.. hikhik...

mariahafiz said...

:)

MAKCIK REHAN said...

OMG!! dear... awat i tatau u dah preggy! biggg bigg congrats ya! take care. Am sooo... happy for you. Hope baby-chan akan jadi anak yang soleh/solehah dan mengubat dukalara ibu dan babahnya selamani. :)

mas said...

slm..
tahnia ye me...
hopely kali ni Allah beri rezki pd me dgn lebih2 ye...
mas doakn baby sihat ye...
mas pun terasa kerisauan me tu...
doa byk2 k....

Noy said...

ZwanZwan kira ukur lilit kepala Baby-Chan ni dah nak sama kepala Ewan dulu ni... Huwaaaa.-->so is that a good sign or not?hopefully everything will be fine..Amin..Amin

adha said...

waqh menghitung ari la ko ek... semoga terus tabah...

Nurul Aznil said...

@kabus - apa lagi, bikin 1 lagi la :P

@Maria - :D

@MC Rehan - takut nak bgtau, takut yg ni pun main cak-cak jer...

@Mas - itulah moga kali ni dapat full version baby. tanak trial pack baby dah :P

@Noy - kalau maintain besar tu OK la. kalau besar lagi kena besar la juga tempat nak kluarnya

@Adha- yeah, kira, kira

Related Posts with Thumbnails