Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, June 19, 2009

Pasal... Busuk Hati

Salam...

Entah la sekor langau kat opis ni. Dulu dia buat cerita burukkan me kat somebody. Sampai la ni somebody tu mcm meluat kat me...

Now langau tu makin sakit hati bila me ngan bebudak tempat me berborak tak ajak dia. Dia main repot-repot la plak. macam budak sekolah.

Alah, tadernyer yg nak ajak dia join borak... dia tu BUSUK!!! Busuk hati, busuk perut!!!

2 comments:

E.L.L.Y.N said...

noi...

buat dek je la kat langau tu...
dia jeles..penat jeles berenti la dia

mariahafiz said...

bagi psycho sama dia.. harharhar

Related Posts with Thumbnails