Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, June 15, 2009

Pasal... Cuti...............

Salam,

Last week... Dari Sabtu malam balik melaka then lepak di Melaka.
SYOKNYA!!!

Pagi ZwanZwan belikan sarapan... tgh hari Mama masak. Malam Mama masak... Hehehehhe

Isnin pergi buat pink kad. Rabu pi check up. Dah nak kena finalize sepital mana nak beranak plak... sbb Doktor Klinik Sg Rambai tu nak suruh dok tor pakar sepital me nak beranak tu take care my case, special case kata mereka...

tak sempat nak pi klinik gigi. tampalan kat gigi graham dah tanggal. berlobang gigi.

lepak Melaka sampai Khamis malam, then balik Shah Alam...

Now dah masuk opis. Liat betul nak bangun pagi tadi... :P

4 comments:

mariahafiz said...

bestnye dpt duk relax2 kat kg..

Aan Andes said...

Bestnyaa! Dah how many weeks Tatty?

Nienanad said...

Hai Noi..

Let me introduce myself, My name is Nina Nadzarina, I am your silent reader.

Dah lama I baca blog you. Your story really touch my heart. Sometimes I nangis baca citer you, especially citer pasal arwah Ewan. And I know you are strong and very ceria.

Bila baca blog you, it teach me utk menghargai every moment I spent my time with my son.

Now, all I want to say and wish is - I'm so happy that you are pregnant again. Everytime I teringat n baca blog you, I doakan yang U will be pregnant again.

So, take a good care of yourself n your baby. Jangan lasak tau.(ewah) banyak cakap pulak.

Lagisatu, kenapa dah lama tak login OUM portal?? he hehe... macamana nak dapat markah 5 OLP nih??

Bye, i hope we can be friend even i tahu u mesti terpikir, sapa la minah nie n how she know I dah lama tak login OUM?

ok bye..

Nurul Aznil said...

@maria - besh giler. tetambah bila makanan siap terhidang utk kiter :P

@aan - now dah 12 minggu

@niena - wah, misteri ni siap tau me jarang masuk OUM. jeng jeng jeng... kita pernah selisih ke kat LC?

Related Posts with Thumbnails