Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, June 10, 2009

Pasal... Ulang Tahun

Salam...

Tak lama lagi Julai...

Selalunya for the past 28 years... Julai adalah bulan yg me tunggu-tunggu. Masa sekolah rendah dulu simpan duit nak beli gegula nak bagi kengkawan...

Tapi... last year... a day before my big day... half of my soul diambil Allah...
Ewan pergi sehari sebelum befday me...

So, tahun ni, tanak sesapa pun wish me HEPI BEFDAY sbb tak hepi la Ewan tader...
Tatau sampai bila tanak sambut... Sakit masih ada...

Dah la 2 tahun lepas sambut kat PPUM yang MAHA-SUCK! nasib baik Dura, Fahmi, Imran, Henzman mai melawat siap bawa kek blueberry...

So please... no birthday wishes for me... tapi kalau nak sedekah Al-Fatihah utk Ewan, dialu-alukan...

4 comments:

Noy said...

must be so hard 4u..Ewan is deeply missed..alfatihah

mariahafiz said...

.. i still remember..

oMMy fiRuz said...

al-fatihah utk ewan..
aznie jgn sedih2 sgt k..

Nurul Aznil said...

makasih para mummies...
moga kalian dirahmati Allah selalu... amin

Related Posts with Thumbnails