Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, July 17, 2009

Pasal... Jual Kuih Raya

Salam,

KALAU me jual kuih raya, ada orang nak beli tak?

Kuih ni simple jer, cornflake salut ngan coklat dan beberapa bahan 'rahsia' lain.
Cuma bebahan tu agak mahal, so takut ada yang takut nak beli.
Tapi seriusly, dijamin sedap subahanallah! Even Arwah Ewan pun suka giler, cuma ibu or Babahnya kena kunyahkan utk dia la. Kot bagi terus mau tercekik hero sorang tu :P

So... ada ke nak beli? Beli la... beli la... beli la...

Nnt saya buat dan letak gambo kat sini. kot nak free sample bleh mai rumah kami yg semak macam sarang tikus ni :D

ini bukan cornflake yang saya buat. contoh jer ni...
gambar berasal dari http://yani.jugem.jp/?eid=505

11 comments:

Nisa Shari said...

alloo..cite bab kueh raye neh, pose da abis ganti ke belom..hhehehhe

Noy said...

rajin gak..dgn Baby Chan pun masih nak bisnes..good for u..i dont mind buying tapi kan kite jauh..kalau i beli n u ntr umah my MIL kat Lubuk China,sanggup tak?:)

Nurul Aznil said...

@Nisa - demmm ada sehari lagi :P

@Noy - Lubuk China tu kat mana?

$uNmeloN said...

kak aznil, delivery ke penang ada x? kalau ada saya nak tempah... :D

mar!ahaf!z said...

kita beli !!
:)

kabussenja said...

dah stat berniaga dah.. bagus bagus...

Nurul Aznil said...

@Sun Melon - raya ni insyaAllah balik. tapi kami balik lambat. takpa ada 2 sepupu merantau akan balik Penang, bleh kirim kat depa :D

Nurul Aznil said...

@Maria - rasa pun belum dah nak beli? kompom ke ni? tak takut ke?
heheheheheh

Nurul Aznil said...

@kabussenja - nak cari duit buat bayar tol ngan minyak nak balik penang... hehehhehe

mar!ahaf!z said...

takut pe? :p
me ok je, tak cerewet kot.. :p
bila buka order? :p

Nurul Aznil said...

@maria - lepas abih tutorial ke-5... ahad ni bleh oder insyaAllah.

ZwanZwan akan campak me ke melaka, me ngan Ili akan kecahkan dapur rumah Mama buat kuih... hehhehehehe...

Related Posts with Thumbnails