Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, July 16, 2009

Pasal... Berjalan

Salam,

Aritu pi PWTC. saja nak cari gaduh ngan OUM. aritu depa kata tak bleh transfer kredit paper BM sbb SPM kami dah lebih 5 tahun. tup-tup bleh la plak. tarikh tutup esoknya... demmm! sakit hati.

mengelupur me bawa transkrip ITTAR pi PWTC sbb BM kat ITTAR lagi latest dari my SPM. ZwanZwan teman. lega bila brother Aznul ni kata, BM bleh transfer tapi depa nak salinan sijil SPM. APa ke bangang nya?

subjek english for workplace tak bleh transfer sbb dia kata rugi, lagipun dah bayar yuran dan dah antar assignment. Urgh! cuma keusahawanan jer tak bleh buat apa. sakit hati lagi. tu subjek wajib dia kata. camner pun kena ambik jugak! HELLO!!! aku dah ambik subjek tu dulu! siap buat tugasan lagi...

ralat la utk english tu sbb me dapat band 8 out of 9 OK! mabeles tu!!!

balik rumah terlelap sampai ZwanZwan sampai. penat tau! naik keter pi stesen bt 3, naik komuter... then patah balik... membawa pewot dan lemak segar-bugar ini.


anyway... citer ni pasal berjalan. nak citer betapa masa umur 18 tahun dulu dan kerja part time kat MarryBorwn depan kotaraya, 2 kali me balik ke Sri Suajaya Kondo, Sentul dengan berjalan kaki.
JALAN KAKI SENGSORANG OK!
JALAN KAKI SENGSORANG PUKUL 12 TENGAH MALAM.
JALAN KAKI SENGSORANG PUKUL 12 TENGAH MALAM LALU CHOW KIT SEMUA TU.

takut? tak ada pula perasan tu masa tu. SERIUS! i just want to get home!
masa lalau chow kit mmg nampak la xtvt malam yg berlaku. tapi depa pun tak heran budak comot mcm me time tu. shirt uniform marrybrown un-tuck, bau minyak, seluar kotor kena stain mashed potato, rambut pendek macam jantan, kasut sport besar tapi tak ikat... (still this style yang buat ZwanZwan syok kat me tau! :P)

dulu kat ITTAR, takat jalan kaki dari Chow Kit ke Pudu tu, nothing la...
CHow Kit, Pertama Komplek, KLCC... selamber!

la ni? adeh... penat, penat... hahahaha...

4 comments:

liana said...

dear..dulu ittar thn berapa?? ku dulu pun ittar kat chowkit tu gak.. thn 94/95 masa tu..

Nurul Aznil said...

Saya ITTAR 1997-1999... heheeh
kiranya Sis senior la ni... heheheh... tabik Senior!

mar!ahaf!z said...

hehe tatty, kita ni serupa la jugak.. berani2 gitu.. pedulik la keliling..

tatty kita penah skali dua jalan around kl jalan kaki, tp ada teman la.. kazen kita bwk.. dia kata lagi cepat jln kaki dari naik bas/teksi.. hehe

Nurul Aznil said...

@maria - so t he betul! jln kaki lagi cepat! kalau dlm bas/teksi dgn jemnya, buang masa, buang duit.. baik berjalan...

Related Posts with Thumbnails