Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, July 9, 2009

Pasal... Dia Dah Pergi

Salam,

Masa kat MEDIU, masa kena jadi jaga meja depan MEDIU, me kena jaga dengan adalah pakcik jambu sorang ni, Fauzie...

Memula nampak dia, dgn rambut ala-ala mushroom, pandang me kerek jer. Then 1st time tegur dia, me tersasul cakap omputeh, sure dia kata me kerek! Muahahha...

Tak sangka lepas tu bleh kamcing. Tak payah cakap ayat sampai abih, dia dah tau apa yang me nak cakap. Sedar-sedar nasi lemak telur mata dah atas meja. Hahahahha!

Masa me tak larat nak sambung kerja, dia pinjam keter Ustaz Jali, hantar me balik rumah. Tertinggal helmet dia hantarkan ke rumah.

Usung dia pi TT bebudak terato, lepak 222, piknik Ulu Yam, Bagan Lalang, main boling... Kena hantar lambat pun dia tak bising. Dia ikut jer...

Then kami berdua suka betul melalak kat meja depan tu bila tader orang. Crush, A Little Too Not over You, Dead and Gone, Crazy... lagu melayu pun banyak! Hahahahha...

Now, Fauzie a.k.a. Psychologist Jambu dah terbang ke Sandakan, kerja sebagai Pegawai Psikologi kat sepital Duchess of Kent Sanadkan. Sedih wooo... Windu memasa kerja sama. Bukan windu kasih-sayang-cinta, tapi sebagai 1 co-worker to another co-worker.

Best of luck Fauzie. You have potential! You can go far! Kot balik Malaya contact-contact la. Bakri ngan Merlimau bukan jauh nau!


Video ni aku tujukan khas buat ko. Kat part "tell me why" ngan "me..." tu ko bayangkan lah sora annoying aku ikut menyanyi sama :P

4 comments:

Aan Andes said...

Hehe me suka Fauzi ni, muka baikkkkkk and sopannn je. Kalau me single ada harapan me ngorat :P

To Fauzi, all the best in ur new place.

Mr.December said...

woah.. kak Tatty terharu nye siap ade special post tu. thanks for everything that we share and care before. u r marvelous colleagues lahh. hepi sgt g outing wif u/azwan n your frenz (time TT, picnic, kenduri, etc).

to Aan: wakakaka appreciate your appreciation tu.

Mr.December said...

Kak Tatty, syoknya time melalak kat depan tu sambil sing a fevret song together-gether.

"i'm just little too not over you"

Nurul Aznil said...

@Aan - ko ni Aan, kot Mr Comot baca, jeles dia... hehehhehe

@Fauzie - heheheh... aku tader komen... otak blur!

Related Posts with Thumbnails