Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, July 25, 2009

Pasal... Cabaran MR

Salam...

Gatal tgn plak nak try jawap soalan-soalan maut MR. Dia kata kalau menang dpt hadiah. Tapi saya tak harap dpt sbb saya rasa tuah saya bulan ni kureng skit... ecelah...

ZwanZwan baca tak blog Aku-Noi ni?
Baca! kalau dia tak baca, isteri dia akan tarik muncung 1 setengah depa!

Adakah ZwanZwan rasa sentap dengan apa yang me tulis pasal dia?
It's ZwanZwan. kutuk lah dia. pujilah dia... tadernyer dia kisah. tak luak pun ukuran lilit pewot dia kalau dia ambik kisah.

ZwanZwan support me blogging tak?
Again, it's ZwanZwan. dia tak kisah. tapi dia tau it's a way i'm expressing myself. baik me meroyan sini dari meroyan kat dia... kan ZwanZwan kan, kan?

Ipar-duai sebelah ZwanZwanbaca tak blog ni?
I know both my SIL ada jengah sini. SIl punya biras pun ada masuk sini... Hi Ira :D! Hi KN!
so tak bleh laser sgt la kutuk ZwanZwan. busuk-busuk pun, tu adik kandung dia ma... muahahahha!

Sekian, Wassalam...

4 comments:

mar!ahaf!z said...

meroyan kat blog? hehehe

MAKCIK REHAN said...

cool la both of you. tp i mmg dh agak, zwan zwan surely baca belog bini dia as he also ada his own belog kan? my laki very the malas menulis dan membaca :P. and kalu tak silap [i pasan masa jumpa kat besday suffiya anak nieza haritu] zwan2 minat photo kan. bawak kamera besau. so, in someways both laki bini ada persamaan. thanks for sharing your kisah. bab ipar duai i agree lorr... busuk camanapon, darah daging depa kannn...hehehe

Nurul Aznil said...

@maria - aah... nak meroyan kat dia macam barking at a tree. tader respon... abih kuat dia pandang me then sengeh. benci tau! hahahhah

@MR - oh, dia ambik gambo utk org lain NO HAL. tapi gambo bini dia... punyalah liat! sepanjang ngandung ni tak sampai 5 keping gambaq me dia ambik. again maybe sbb me suka marah dia ambik angle bagi nampak lagi obiyes my dabel chin :P KOT!

irasilver said...

kena mention larrr... hahahahha!

*dah 18 wks dah ek! Selalu morning sickness tu bila akan abis?? Soon i guess kan... Tahan kkkk!

Related Posts with Thumbnails