Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, July 27, 2009

Pasal... 18 Minggu Dah!

Salam,

Arini masuk 18 minggu.
Smlm makan home town yong tau foo... skit jer... (dah naik harga. dulu 70 sen a piece, now dah 80 sen). balik rumah duduk selepek sebelah ZwanZwan. minta dia gosok belakang... tup-tup lari pi toilet... muntah lagi... abih semua terkluar... rugi-rugi... dah rasa mcm org bulimik plak! muahahahha...

tekak sakit. kalau baring, bernafas, bleh dengar bunyi kahak kat dalam. pinggang sengal dr mlm tadi... badan lemah... so OK la...

nak baring balik... tak larat... hebat giler dugaan nak dpt sorang lagi anak ni... isk isk isk...

4 comments:

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

bnyak dugaan masa mengandung ni iAllah da lahir nnti mesti berjasa anak nih..sejuk perut kak aznil nnti...nk trasa ckit..hahaha

kiah kay said...

sabar...biasalah nk dpt anak bukan senang, nk ada anak pun bukan senang...so doa je lah pada Allah supaya everything works out just fine for u guys... i pray for u too....

mas said...

sabar yek msti ada hkmahNYA kan...
kuatkn semagat k....
lama2 bila da besar k la tuh...
baby pun xnk sshkan mummy dia kan...

Mulberi said...

Bersusah2 dahulu.. bersenang2 kemudian.. InsyaALLAH... Mudah2an kuat smgt

Related Posts with Thumbnails