Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, April 7, 2009

Pasal... X-Men Origins: Wolverine

Salam...

Kalau me kata, me tgk citer ni smlm, ada yg jeles tak?

Hm... I don't think so... sbb rasanya tak ramai yg minat citer komik-komik ni.


Anyway... tgk citer ni smlm... walaupun tarikh kluar panggungnya bulan depan.
Just that ni citer yang bocor yang masih peringkat brewing, nampak screen hijau, CGI tak siap semua, harness pun ada... bukan citer full version tu... jalan citer OK, tapi tak cantik la background dia, gambar dia...

but STILL IT IS A WHACK MOVIE okey?!
mesti tonton kat wayang!!!


I give 4 stars out of 5.


tambahan pun inilah movie munculnya HERO POJAANKU dari dulu sampai sekarang dan selama-lamanya, GAMBIT!!! ZwanZwan you say? itu hero pojaan dunia akhirat, lain baaah!.
though tak se-ensem dlm komik atau kartun X-Men, tapi bila ditenung matanya, aduh, boleh cair Mak Bulan ni tau!
Tak caya? tgk gambo dibawah ni...

Aduh... ok... i'm melting... i'm melting... i'm melting...
Taylor Kitsch Is Gambit in X-Men

3 comments:

E.L.L.Y.N said...

wahhh...bestnya
saya sgt minat itu hugh jackman...
of coz kena g tgk wayang

oMMy fiRuz said...

wahhh!..i suke sesangat citer neh..
tp i suke volverine..gagah perkasaku rasekan..hehehe..
cant wait dat movie..

Noy said...

tu lah,tatty..kelmarin noy n hubby tergelak besar tgk DVD XMen Origins kat kedai runcit India..terkejut gak cos ingatkan Xmen will be in May

Related Posts with Thumbnails