Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, April 6, 2009

Pasal... Demam... Lagi!

Salam,

Camner la nak ngandung? Asyik demam jer... Bleh mati woo 'berudu' ZwanZwan bila suhu tinggi sangat. Adeh! Then dgn pcm lagi... Pain killer...

Jumaat lepas, demam sengal kat muscle joints. Then lepas ngap pcm bergulung dlm selimut then lena... sedar-sedar badan berpeluh sampai myself rasa geli with myself!

Petang Jumaat tu, ZwanZwan balik awal dan bawa me pi klinik. demam Virus daaa! hm...

Sabtu pagi, perkara sama berlaku. Berpeluh giler-giler! Geram, me bangun tido kat sofa dgn kipas tala baik punya kat me! Legaaa...

Lemari dah beli Khamis lepas. Dipasang Sabtu tgh hari. Tapi hall rumah masih semak, seriusly tader mood nak kemas. Badan masih lemah...

4 comments:

Mulberi said...

Ntah2 demam nak ade isi kotttt.. Aminnnnn

Nurul Aznil said...

@Mul => Auw... sooo sweet...
moga masin mulut anda :)

Nisa Shari said...

ha'ah la...jgn mkn sgt pain killer or pcm tu.... ;)

maria said...

rest la tatty.. jgn pk sgt psl benda lain k.. kasi baik dmm dulu eh..

Related Posts with Thumbnails