Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 2, 2009

Pasal... Step Pertama Untuk Kembali Ke Alam Seterusnya

Salam,

Panjang tajuk... :P
Smlm berjaya tepon Mak Cik Ju kat Sg Besi. Alhamdulillah dia sudi urut me, walaupun dia tak berapa sihat... Cuma dia urut pinggang kebawah jer...

Macam biasa, dia turunkan pantang larang makan-makan... Demmm tak beshnya. Tapi nak baby punya apsal, ikut jer la...

Mak Cik Ju kata, kedudukan rahim me tak terlalu rendah, dan tak terlalu tinggi. Just nice... Alhamdulillah... Cuma urat kat belah dalam paha kiri ni kembang. Dia suruh tuam ngan warm water botol atau bertungku lagi elok. Hm... I'm thinking of iron jer... muahahhaha... mudah, senang, dan... er... hm!

Ni step pertamalah. Lepas ni kalau tak dpt, try homeopati + urut.
Tak dpt gak, try IUI la kot... kalau bleh tanak, makan ribu-ribu jugak tu...

So kita tgklah apa hasilnya...

5 comments:

iena hamdi said...

ops so sorry dear.. ongat hr tu dah positif,,,

tak per me cuba lagi k..

p/s: join tak gath parenting 9 mei? jom

Nurul Aznil said...

@iena => tak belum lagi.
9 mei ni, rasanya saya kat pangkor...

adha said...

nil,
cuba lgik... jgn putus asa.. ala IUI tu cam org yg tak penah concieve atau susah conceive kan?? tp ko kan penah lahirkan ewan.. so rasa tak de prob kot untuk next.. jgn berenti berdoa... :)

maria said...

jom ar tatty sama2 tahun ni :) insya Allah k..

ikut "pntg lrg" macik tu sugest tu taw..

MyZone~theUn4given said...

urat kembang tu mcm mane??hihihi

Related Posts with Thumbnails