Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, April 7, 2009

Pasal... Gambar Makan-Makan Befday ZwanZwan

Salam,

Ni gambar sekitar majlis befday ZwanZwan 24 mac lepas.

Menunya... kek coklat, laksa penang, bruschetta, bebuah, eskrem jer...


Bruschetta in the making & Dah siap tapi cheese skit sgt


Meja kecik penuh makanan? Neh... & Kotak berisi kekZwanZwan


Tetamu tgh menjamu selera & Tara! That's the kek! bentuk teddy bear


ZwanZwan tersengeh tgk keknya & The candles is lidded


ZwanZwan nak potong kek cara baru? & Imran membelek kek


Tetamu dah kenyang... & Hehehehhe... Sharing moment :P

Ni plak gegambo trip terjah kami ke PD, 22 Mac lepas...


View of the pool from the penthouse yang my Mum duduk & View senjakala


Another breathtaking senja view & Us!

4 comments:

Noy said...

wow..cantiknyer view..
Bruschetta tu camner nak buat?mcm best jer

Siberkop said...

Nazier?

maria said...

pesal imran kene belek kek? hehe

Nurul Aznil said...

@Noy - tu bukanlah bruschetta ori, dia dah mcm piza tapi doh diganti baguette jer...

@siber - mana nazier?

@maria - it's Imran... so benda pelik camtu kalau dia buat, tak heran la... :P

Related Posts with Thumbnails