Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, April 21, 2009

Pasal... Wanita Ni Sebenarnya KUAT!

Salam,

WARNING: Entry berbau lucah!!!

Kaum wanita ni memang kuat...
tak caya?

kita tgk kes WAX rerambut halus dibadan... tak kisah la eyebrow, upper lips, underarms, leg, arms even bikini line...

cuba try cabut sehelai dua rerambut area bikini line lelaki? panjang jer adoi dia... muka berkerut sejuta. tu baru sehelai dua...
pic from: http://images.clipartof.com

then try wax kaki plak. fuuuuuh, dia punya melenting macam kena cop dengan besi panas... I should know, I done that a hand full times to ZwanZwan...

tu tak masuk betapa wanita tahan sakit nak melahirkan... also not forgeting time nak pecah dara. haaa...

but still we woman endure all this untuk menggembirakan suami mereka...
So to all those men out there, hargai isteri anda...

5 comments:

oMMy fiRuz said...

i setuju 200%..lelaki kuat pada zahirnye je..kuikuikui..

$uNmeloN said...

a'a betui tuh kak aznil, teringat masa kat labour room waktu wife nak bersalin! Kuatnya wanita nih!!! :D

maria said...

wah..

hmm.. cuba kasi suami rs skt bersalin sket 5 minit je.... haa baru tau langit tinggi ke rendah.. hehe

Aan Andes said...

Hahaha this entry quite funny. But betul tu, semua ni utk buat suami happy. Kalau tak, biar je tak wax2 ni

MAKCIK REHAN said...

I lap uuuuu. sangat betul okeh!

Related Posts with Thumbnails