Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, April 22, 2009

Pasal... ChiBok Ah!

Salam,

Mungkin tak ada update sekerap dulu. Sibuk kat rumah lagi satu...
Sorry lah... :P

2 comments:

mas said...

slm me....
ha a biasenya me update selalu2...
ni da lama....sunyi....

o...pindah umah ke????
wah bila nk story moty tuh...

Nurul Aznil said...

rumah satu lagi tu rasanya me buka lagi 5 minggu kot.
bagi piling dia stabil dulu :P

Related Posts with Thumbnails