Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 16, 2009

Pasal... Macam Budak Sekolah Daaa...

Salam,

Sejak semalam dan hari ni, ketua peMawas opis ni tutup pintu kat lobi lift yang menghubungkan 2 pintu belakang dan pintu ke opis rector. Then dia tunggu la macam jaga tangkap orang yang masuk opis lambat lepas lunch. semua kena masuk kot pintu depan dan tulis nama, time masuk dan kena sain... hehehehhe

tak terkejut bila 80% yang ditangkap adalah orang arab. lagi 20% adalah orang melayu yang ada alasan kukuh utk masuk lambat.

kan dah malu sendiri. kununnya nak kenakan orang melayu, kaum dia sendiri tapi..... heheheheh

yang bengangnya, dia sendiri pun masuk opis pukul 10.54am ke... 9.54am ke... time tu tanak jaga plak!
time lunch dia berani la sbb dia tader kawan nak makan kat luaq. dia selalu turun pi Giant dalam pukul 11 lebih tapau makanan dia siap, siap, dengan selipar jambannya itu...

Yup, boss kami pakai selipar jamban ke opis!

3 comments:

Noy said...

wahaha..aper punya boss..

oMMy fiRuz said...

mcm ketam ajar anak berjalan..hikhikhik..

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

peMawas??

Related Posts with Thumbnails