Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, April 14, 2009

Pasal... Ni Hewan Apa?

Salam,

Dapat dari email. NI hewan apa sebenarnya ni?

Kompius me...


Nampak macam kambing biri-biri kan?
Choooomil jer kan?

Tapi hakikatnya... sila scroll ke bawah...




















Kerbau pendek ni!
Tapi dengan bulu tebal macam kambing biri-biri...

Maybe we should call it... BARI? or maybe BIBA?

Muahahhahaha...

8 comments:

Noy said...

scary nyer..

kabussenja said...

tau nak ketawa ke terkejut... KETAJUT leh?

shi3la said...

erkk...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

hahaha...chooooomilll nyer.. ;p

Nisa Shari said...

arghhh.. tak rela aii tawww!

adha said...

tu gmbo betul ke super impose?? wakakakak

oMMy fiRuz said...

OMG...ni kacukan ke ape neh????..sib baik x muntah ijau..huhuhu

Nurul Aznil said...

teknologi tinggi, semua depa nak kacuk.
maybe nak try bela biba ni kat negara bersalji kot :P

Related Posts with Thumbnails