Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, March 11, 2009

Pasal... Sambutan Befday ZwanZwan

Salam...

Untuk sambutan befday ZwanZwan yg ke-30 ni... Me mulakan dgn...

=> belanja dia trip ke Pulau Kapas...
termasuklah BBQ, t-shirt Kapas Turtle Valley.

=> seterusnya, makan-makan malam tadi.
nothing special, ajak Jazli sbb me pinjam beg dia...
Joe N Allia sbb nak bayar utang
Fauzie sbb kesian dia tak dpt ikut pi Kapas...
menu pun simple jer, laksa penang, sago lolo, pina colada terlebih santan demmm dan eskrem

=> then, me belikan selipar ala-ala croc, jenama Asadi, warna ijo sama mcm me.
He LOVE it. lighter then his previous selipar.

=> next...? hm... I do promise him a session of massage...
tapi bila ye? hm...

=> And for the grand finale...
a simple silly strip with 2 lines ...
perhaps, perhaps, perhaps...
amin amin amin amin...

pic from http://mynameismas.wordpress.com/

* nota kaki...
er... saya belum tentunya ngandung lagi weh...
mengharap..
tapi tak bleh nak check sekarang, awal lagi...
korang ni... siap dah wish gitu...
malu I :P

9 comments:

-iLLa- said...

congratssss kak..

iena hamdi said...

tahniah dear... jaga diri baik2... jaga kesihatan n banyak rehat yer...

babyluv_ayang said...

aznie, congrats....insyallah...

Noy said...

advance congrats..dont forget ur folic acid,aznie...chayoo...chayoo...hehe

iena hamdi said...

alah.. dah semu aline tu double yang.. tok sah malu2 malu la.. insyaallah.. ada rezeki tu nanti

mrs hafiz said...

hmm label? riak? hehe..

happy belated bday incik azwan!

Nurul Aznil said...

ALL => makasih la... kui kui kui... kalau menjadi, akan me citer kat blog ni...

@mrs hafiz => saja letak label RIAK sbb mmg rasa riak pun masa citer tu :P

befday ZwanZwan lambat lagi... 24 ni... saja bagi hadiah dia awal... gatal :P

mas said...

e tahniah ek me...insyallah ada rezki tu nnti...sabar tau...mas lak yg excited ni tau...hehehe

adex-aieda said...

tahniah eik....
terlambat wish.....

Related Posts with Thumbnails