Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, March 12, 2009

Pasal... Pulau Kapas (Bah II)

Salam...

Bahagian kedua...
Hari Kedua Kekami di Pulau Kapas...

XTVT?
Bergambar di bebatu - Sarapan - Mandi laut ditengah panas - Lunch bekalan sendiri iaitu tuna pedas, kek coklat, bebuah tapi jgn bgtau owner chalet, depa tak bagi bawa makanan :P - Mandi laut lagi - Naik bot trip pusing pulau ...

ZwanZwan dan Shadow & Lubang Gua Kelawar


Memanjat batu & Panjat Batu


Joe dan Allia makan & Makan Shah dan Fiza


Menu KTV & View masa air surut


Gamat & Bebudak nak kena himpit bebatu gua?


Bergambar di mulut gua & Cameraman terlentang?


Allia get excited with the camare's remote & Again camera's remote at lunch time


Mak Bulan (Me!) turun ke pantai & MooN dan Diin?


Kaum wanita lepak bawah pokok & Clam with beautiful blue pearl inside but we return it back to the sea...


Rehat before round the island trip & Mak Bulan approaching the boat


We in the boat & Pandangan KTV dari laut... Breathtaking...


Allia the tekong boat? & satu-satunya pantai Pulau Kapas yang mengadap Laut China Selatan


... to be continue ...

6 comments:

adha said...

best nye g cotton island...

psst : harap2 dpt 2 line tu ek.. hehehe

mrs hafiz said...

suspen tgk awak panjat batu2 tu.. hehe, pakai dress lagik tu..

hope u had a nice vaccay :)

Nurul Aznil said...

@adha => insyaAllah..

@ mrs hafiz => suspen ke? sorry... tapi syok la panjat. xtvt regangan badan kununnya... :P

it is a very nice vaccay...

zealvia said...

amboi sakannya korang...best...best...

mas said...

wah wah...sonoknya dia g honeymoon ek...eee jeles nya kita...
xpe nk gak g onedays nnti..huhuh

kabussenja said...

kalu dh namenya bercuti mmg segala syok belaka...

Related Posts with Thumbnails