Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, March 6, 2009

Pasal... Off To Pulau Kapas

Salam,

Jam kami tgh pukul 9.38pm. Lagi 2 jam akan bertolak ke 222. Isi pewot, tapau apa yg patut, meet up with Shah then gerak ke Pantai Timur.

Last pergi sana adalah masa-masa conceived 1st baby dulu... Baby made in Kelantan gitu. Hahhahahah! Now kita cuba baby made in Ganu plak! Pulau Kapas tu be spesifik...

Moga masin memulut Awein, Nurul Hayati, Shariha, Fauzie, Kamal, Shahnazim dan reramai lagi... Amin... amin... amin...

Mmg berharap sesgt... Maklumlah dah kawin dekat 5 tahun, tapi masih ber2 jer... TAPI kalau dah takdir nak kena ber2 lagi... isk tanak pk la...

jeles jer tgk family lain jalan dgn baby. jeles sesgt. tgk depa berblog pasal anak... isk... umpama dagger menusuk kalbu...

Kat tv now citer chori chori chupke chupke tu... citer favorite tu! Citer pasal baby jugak. Adakah ia satu petanda.... *aaaaaaaaaa (suara choir diiringi silver lining :P)

Anyway, moga perjalanan pergi dan balik ni selamat... this adalah kiranya of chain of hadiah sempena sambutan befday ke-30 ZwanZwan... island trip... dan lagi dan lagi lah!

YES the BIG and round man is turning 30. Kui kui kui... so am I in 4 months... demmm!



So... we're off to Pulau Kapas.
see ya' in the next 4 days!
insyaAllah... au revoir

6 comments:

Noy said...

good luck..dont forget on 'positioning' :)

Nisa Shari said...

selamat bercoootiiiii! (n making baby....! ;p)

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

harap2 kt Pulau Kapas tu hujan nnti..tak pat g snokerling..

~jeles mode~

::money is not the issue..hahaha::

Aan Andes said...

Wahhhh bestnya dah pegi Kapas. Hope u having sooo much fun and dapat apa yg di 'plan' tu hehe

mas said...

slm...apacita???
sonok g cuti2 tu???
hehehe..kita yg ecited lak...xsasbau nk tgk pic...huhuhu

Nurul Aznil said...

@Noy = hehehe tarak lupa punya...

@Nisa = makasih...

@Adam = sori your wish didn't come true. tak ujan langsung. ujan kat tanah besar jer...

@Aan = InsyaAllah dapat kot :P ... lepas ni korang plak, dapat baby Nippon gitu :D

@mas = alhamdulillah seronok sgt... nnt saya upload lagi.

more pic bleh dilihat dia FaceBook suami saya di: http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=1412433470&ref=nf

Related Posts with Thumbnails