Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, February 24, 2009

Pasal... Pulau Kapas Yang Hampir Tak Jadi

Salam,

Last week panik! Dapat email dari Duta Puri kata depa kena kenselkan both of my booking sbb depa under renovation. Apa kes? Takan tak tau nak buat renovation kot? Mengelupur me tepon, tak angkat. Then called yg kat KL, thank god depa angkat dan explain. (sales representative duta puri tu, english dia tunggang terbalik :P). now kena tanya HSBC try check kot-kot la duta puri tetap tolak duit me, nanya...

so cari-cari la tempat lain. kapas island kat web 1 ni penuh, called sendiri tgk OK. tapi mahal jugak... RM180. huwaaa...

then thanks to my BFF, Mr Google, jumpa Kapas Turtle Valley, dimiliki pasangan Dutch. Bini dia baik. Mesra gitu. So, kami booked 3 bilik, utk ZwanZwan dan Me, Joe, Fauzie n Shahnazim, Allie n Tunang Shah. Mungkin 2-3 orang lain join, tapi tu semua last minit lah.

xtvt? hm... (selain buat anak? :P) ... snorkeling. kat chalet tu, rasanya alatan snorkeling free! that's good! then, berjemur sampai rentung... maybe nak try pusing pulau ke, if ada budget lebih.

moga menjadilah trip kali ni... amin...



UPDATE!!!
Yzma punyalah dengki, walaupun me dah bgtau, since me ngan Fauzie nak pi Pulau Kapas, kami nak sambung cuti on 10 Mac, hari Selasa... tapi dia sudah potong jalan, applied cuti dulu. Then dia hanya berani jumpa si Fauzie kata, kalau salah sorang dari kami (me and Fauzie) apply cuti, sorang lagi tak bleh cuti.
Maka, lepas bincang dgn ZwanZwan, me decide tanak apply cuti. Fauzie pun tanak cuti. Datang jer la kerja penat-penat Selasa tu... Biar org opis tau betapa kejamnya Yzma ni.

2 comments:

Pixel of Reality by turbokit said...

honey, can I bring my bike??

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

olor..snokerling!!

aargghhh..tak suka..tak suka!!tak nak baca lagi..

;p

Related Posts with Thumbnails