Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, February 23, 2009

Pasal... Kira Lagi...

32
33.
34..
35...

Hujan pula...

Nampaknya mmg nak jadi baby made in Cotton Island la...
Kulit yang halus macam Cotton...
Senyum manis macam Cotton Candy...

Amin...

5 comments:

adha said...

ni musti kira ari lom period ni.. heheheh....

Nurul Aznil said...

huhuu...
dah period dah... kui kui
ni cycle paling panjang selepas cycle abih bersalin

kui kui kui

Noy said...

mensus ker?alah...jom sama2x pakai ovulation calender kat blog anil..

Nurul Aznil said...

calender? hm... kalau rajin bleh la guna... masalahnya saya ni MALAS...

Pixel of Reality by turbokit said...

korang buat kira-kira aper nie???

Related Posts with Thumbnails