Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, February 21, 2009

Pasal... Ewan Dalam My Assignment

Salam,

This sem, for subjek Puan Noraini,
Perancangan dan Pengajaran Bahasa dan Komunikasi, me letak gambo Ewan dalam tu... kui kui kui... Kebetulan plak kami ada ambik gambo Ewan baca buku jenis tu... so apa lagi? Insert jer la...

. . . . .

Pemilihan buku juga penting. Buku yang sesuai diberikan kepada kanak-kanak untuk sesi bercerita atau untuk mereka membacanya adalah buku dengan gambar yang besar penuh warna terang yang diperbuat dari kadboard, kertas yang tebal atau kain.

Buku diperbuat dari karboard tebal

"thick cardboard book"

. . . . .

kui kui kui

3 comments:

babyluv_ayang said...

aznie..interestinglah buku yg dibuat....nak beli satu boleh...heheeh....fara ni tak kreatif lah...mcmana yek nak bagi budak2 kecik besar kyra ni tak cpt jemu...kyra ni mmg suka tgk buku yg colorful tapi dia cpt sikit jemu then dipaksa nyer kita beli yg lain lak...blum khatam satu buku...dah nak buku yg baru lak..

Nurul Aznil said...

babyluv : saya buat assigment... buku yg dlm gambar tu beli. saya tak cukup ilmu nak buat buku. musnah kan buku saya pandai :P

adha said...

so sweet tgok arwah tgok buku cam tu... mcm betul2 tgh baca buku.. :)

Related Posts with Thumbnails