Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, February 13, 2009

Pasal... Mabuk

Salam...

YES People! MABUK...

tapi sayangnya bukan mabuk sbb morning-sickness, or maybe in my case should be call all-day-sickness... ni mabuk dengan lagu Spider MABUK.

Me cukup suka part korus dia...

"Mabuk bukan Mabuk. Mabuk NAMA, Mabuk Cinta, Mabuk KUASA"

bak kata Fauzie, patut ditukar Cinta ke ke PANGKAT, sure terkena batang idung Yzma, kan?
Muahahahha...

Soalan: Kalau korang MC pada 1 hari tu, adakah korang akan ajak budak opis pi lunch kat kedai bawah opis?
Yzma did! :D


MABUK by SPIDER

pic from: http://www.luncaiemas.com.my/homepage/

Sepuluh sembilan
Katamu satu pun tak boleh pakai

Sepuluh sembilan
Janjimu satu pun tak boleh pegang

Dunia dan apa isinya
Hanya kau punya
Segala-gala kau dah ada
Tak cukup kau masih minta tambah

Mabuk bukan mabuk
Mabuk nama
Mabuk cinta
Mabuk kuasa

Sepuluh sembilan
Bertemu tak satu bukan khayal
Sepuluh dan sembilan
Putihmu tak satu bukan sihir

Rembulan dan sinar cahaya
Padanya kau puja
Hanyalah serpihan bongkah
Melayang di angkasa

Rembulan dan sinar cahaya
Hanyalah serpihan bongkah
Melayang di angkasa

Mabuk bukan mabuk
Mabuk nama
Mabuk cinta
Mabuk kuasa

1 comment:

Nisa Shari said...

teringat sorang member mabuk SEMUANYA masa keje kt financial ins tu..ishh..cemana la dia bleh teruskan idop...

Related Posts with Thumbnails